Hanorac pentru bărbaţi T42 cu personalizare

335,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 335,00 lei 0%
6-15 321,60 lei 4%
16-50 308,20 lei 8%
51+ 301,50 lei 10%

American fleece, 80 % bumbac, 20 % poliester

SKU: T42

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Hanorac pentru bărbaţi

Descriere Hanorac pentru bărbaţi : croială dreaptă ce prezintă cusături laterale, glugă căptușită, buzunare cu fermoar, buzunar la nivelul mânecii, tivul inferior și manșetele sunt din material raiat, interior pieptănat, Număr produs Tricorp: 304001

Greutate 0,63 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , , , ,

Culoare

ink, stone melange

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE