Jachetă de lucru unisex T51 cu personalizare

580,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 580,00 lei 0%
6-15 556,80 lei 4%
16-50 533,60 lei 8%
51+ 522,00 lei 10%

Oxford, 100 % poliester

SKU: T51

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Jachetă de lucru unisex

Descriere Jachetă de lucru unisex : îmbrăcăminte de vizibilitate ridicată, material impermeabil, anti-vânt și imperrespirabil, hidrofug, benzi reflectorizante, glugă detașabilă, fermoar modelat pe toată lungimea cu clapă și protecție pentru bărbie, 2 buzunare frontale cu sistem velcro și clapă, 3 buzunare aplicate pe interior la nivelul pieptului, tivurile mânecilor sunt ajustabile prin sistemul velcro, marginea mânecii prezintă gaură pentru degetul mare , tivul inferior este prevăzut cu șnur elastic, acces în vederea personalizării în partea din spate a căptușelii, partea din spate poate fi prelungită, model conform cu standardele EN ISO 20 471:2013 (clasa 2), EN 343:2003 (clasa 3:1), Număr produs Tricorp: 403023

Greutate 1,29 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , ,

Culoare

galben reflectorizat, portocaliu reflectorizant

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE