Jachetă fleece pentru damă 528 cu personalizare

166,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 166,00 lei 0%
6-15 159,36 lei 4%
16-50 158,00 lei 8lei
51+ 156,00 lei 10lei

Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșare

SKU: 528

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Jachetă fleece pentru damă

Descriere Jachetă fleece pentru damă : material izolant, croială cambrată, interiorul gulerului prezintă bandă în culoare contrastantă, fermoar spiralat pe toată lungimea cu protecţie pentru bărbie, buzunare cu fermoar spiralat, tivul inferior este prevăzut cu șnur elastic, cusături decorative, tratament anti-scămoșare pe partea exterioară

 

Greutate 0,33 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , , ,

Culoare

alb, albastru marin, albastru regal, gri cenuşiu, negru, purpuriu, roşu, turcoaz, verde măr

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE