Jachetă fleece unisex 5V1 cu personalizare

210,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 210,00 lei 0%
6-15 201,60 lei 4%
16-50 193,20 lei 8%
51+ 189,00 lei 10%

Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșare benzi reflectorizante 3M

SKU: 5V1

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Jachetă fleece unisex

Descriere Jachetă fleece unisex : îmbrăcăminte de vizibilitate ridicată, material izolant în culoare fluorescentă, benzi reflectorizante 3M, cu certificare, interiorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bază, fermoar modelat pe toată lungimea în culoarea 01, buzunare cu bordură și fermoar modelat, tivul inferior este prevăzut cu șnur elastic, tivurile mânecilor prezintă bandă elastică, tratament anti-scămoșare pe partea exterioară, model conform cu standardele EN ISO 20471 (clasa 3) și EN ISO 13688

 

Greutate 0,67 kg
Dimensiuni 56,00 × 43,00 × 36,00 cm
Marime

, , , ,

Culoare

galben reflectorizat, portocaliu reflectorizant

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE