Jachetă softshell unisex T53 cu personalizare

440,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 440,00 lei 0%
6-15 422,40 lei 4%
16-50 404,80 lei 8%
51+ 396,00 lei 10%

Softshell, 100 % poliester + membrană PU

SKU: T53

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Jachetă softshell unisex

Descriere Jachetă softshell unisex : softshell cu membrană în trei straturi, material impermeabil, anti-vânt și imperrespirabil, croială dreaptă ce prezintă cusături laterale, fermoar spiralat în sens invers pe toată lungimea cu protecție pentru bărbie, tivurile mânecilor sunt ajustabile prin sistemul velcro, tivul inferior este prevăzut cu șnur elastic, buzunare cu fermoar spiralat în sens invers, buzunar aplicat la nivelul pieptului , buzunar la nivelul mânecii, elemente reflectorizante, Număr produs Tricorp: 402006

Greutate 0,47 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , , , ,

Culoare

gri închis, negru

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE