Pantaloni scurţi pentru bărbaţi 612 cu personalizare

65,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 65,00 lei 0%
6-15 62,40 lei 4%
16-50 59,80 lei 8%
51+ 58,50 lei 10%

Interlock pique, 100 % micro poliester

SKU: 612

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Pantaloni scurţi pentru bărbaţi

Descriere Pantaloni scurţi pentru bărbaţi : material cu capacitate de uscare rapidă, ideali pentru activități sportive și cele desfășurate în timpul liber, lungime deasupra genunchilor, talie elastică, ajustabilă cu șnur, buzunar mic pe interior, buzunare laterale, material potrivit pentru sublimare (doar pentru culorile deschise)

 

Greutate 0,16 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , ,

Culoare

alb, albastru marin, albastru regal, gri închis, negru, roşu

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE