Tricou pentru copii 147 cu personalizare

48,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 48,00 lei 0%
6-15 46,08 lei 4%
16-50 44,16 lei 8%
51+ 43,20 lei 10%

Interlock pique, 100 % poliester

SKU: 147

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Tricou pentru copii

Descriere Tricou pentru copii : material cu capacitate de uscare rapidă, cusături laterale, guler cu o croială deosebită, la nivelul umerilor este aplicată o cusătură de întărire, ideal pentru activități sportive și cele desfășurate în timpul liber, material potrivit pentru sublimare (doar pentru culorile deschise)

 

Greutate 0,11 kg
Dimensiuni 48,00 × 41,00 × 35,00 cm
Marime

, , ,

Culoare

alb, albastru marin, albastru regal, galben, galben neon, negru, neon mandarine, portocaliu neon, roşu, roz neon, turcoaz, verde mediu, verde mentă

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE