Tricou polo pentru bărbaţi P21 cu personalizare

55,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 55,00 lei 0%
6-15 52,80 lei 4%
16-50 50,60 lei 8%
51+ 49,50 lei 10%

Pique, 65 % bumbac, 35 % poliester

SKU: P21

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Tricou polo pentru bărbaţi

Descriere Tricou polo pentru bărbaţi : cusături laterale, gulerul și manșetele sunt din material raiat 1:1, fentă cu trei nasturi de culoarea materialului de bază, interiorul gulerului prezintă o bandă confecţionată din acelaşi material precum cel de bază, la nivelul umerilor sunt prezente cusături de întărire, etichetă detașabilă, puteți găsi culorile 06, 11, pe care nu le vom mai produce, pe produsul P2X în secțiunea LICHIDARE DE STOC

 

Greutate 0,18 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , , ,

Culoare

alb, albastru deschis, albastru marin, albastru regal, negru, portocaliu, roşu, turcoaz, verde sticlă

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE