Tricou polo pentru damă 269 cu personalizare

150,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 150,00 lei 0%
6-15 144,00 lei 4%
16-50 138,00 lei 8%
51+ 135,00 lei 10%

Single Jersey, 100 % bumbac mercerizat

SKU: 269

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Tricou polo pentru damă

Descriere Tricou polo pentru damă : model cambrat ce prezintă cusături laterale, guler din material raiat 1:1, cu dungi contrastante, fentă îngustă cu cinci nasturi de culoarea materialului de bază, șlițurile laterale sunt întărite cu bandă de culoare contrastantă, interiorul gulerului prezintă bandă în culoare contrastantă, la nivelul umerilor sunt prezente cusături de întărire, bumbac mercerizat

 

Greutate 0,14 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , ,

Culoare

alb, albastru marin, avocado green, formula red, negru, silver gray

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE