Tricou unisex P75 cu personalizare

55,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 55,00 lei 0%
6-15 52,80 lei 4%
16-50 50,60 lei 8%
51+ 49,50 lei 10%

Single Jersey, 100 % bumbac (compoziţia culorii poate să fie diferită – culoarea 03 – 97 % bumbac, 3 % viscoza, culoarea 12 – 85 % bumbac şi 15 % vâscoză)

SKU: P75

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Tricou unisex

Descriere Tricou unisex : croială tubulară, tivul gulerului este confecţionat din material raiat 1:1, interiorul gulerului prezintă bandă de întărire din acelaşi material de bază, la nivelul umerilor este aplicată o cusătură de întărire, mâneci lungi, etichetă detaşabilă

 

Greutate 0,15 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , , ,

Culoare

alb, albastru marin, albastru regal, gri deschis, gri închis, negru, roşu, verde sticlă

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE