Vestă de lucru pentru bărbaţi W52 cu personalizare

190,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 190,00 lei 0%
6-15 182,40 lei 4%
16-50 174,80 lei 8%
51+ 171,00 lei 10%

Twill, 100 % bumbac

SKU: W52

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Vestă de lucru pentru bărbaţi

Descriere Vestă de lucru pentru bărbaţi : fermoar modelat pe toată lungimea cu clapă, falduri pe spate, 8 buzunare multifuncționale, buzunare cu clapă în partea de jos și buzunare cu fermoar și bordură, tivul din partea inferioară prezintă bandă elastică, inel D din plastic și cârlig pentru chei și CI, cusătură dublă pentru rezistență ridicată, elemente reflectorizante, mărimile S, M, L, XL, 2XL în design original pot fi găsite la produsul WX8 în secțiunea LICHIDARE DE STOC

Greutate 0,63 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , ,

Culoare

albastru marin, ebony gray

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE