Gravura laser

 • Meniu Restaurant – Meniuri din imitație de lemn în diverse forme, gravate cu logo-ul companiei tale.
 • Notă de plată restaurant – Note de plată din imitație de lemn în diverse forme, gravate cu logo-ul companiei tale.
 • Meniu PLEXIGLAS restaurant – Meniu Acrylic Sign Holder, simplă față sau dublă față, pliat in diverse forme.
 • Plăcuțe directionale din ABS – Plăcuțe realizate și gravate pe material ABS, de culoare auriu și argintiu. Prinderea se face cu dublu adeziv sau în șuruburi.
 • Ecusoane din ABS cu prindere magnetica
 • Diverse suporturi – servetele, solnita, cutii etc

Fiind produse personalizate, plata se va efectua conform facturii fiscale si se va plati in avans prin transfer bancar dupa validarea grafica

Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos

Dupa ce vei completa formularul unde vei insera si imaginea ta , o sa primesti un raspuns din partea noastra cu o oferta de pret.
Esti liber sa introduci cat mai multe detalii in sectiunea de descriere.


  Descriere

  Portofoliu

  Cateva din proiectele noastre

  Ce este gravura laser ?

  1. Laserul este un instrument puternic utilizat în gravura laser. Acesta emite un fascicul de lumina care poate taia sau grava diferite tipuri de materiale.
  2. Gravura laser este o metoda de a marca sau a taia materiale cu ajutorul laserului. Aceasta poate fi utilizata pentru a crea design-uri precum logo-uri sau text pe obiecte, sau pentru a taia materiale precum metal, lemn sau sticla.
  3. Focul laser este reglat pentru a obtine o concentrare optima a energiei laserului, pentru a taia sau a grava materialele in mod eficient.
  4. Controlul este esential in procesul de gravura laser, deoarece permite operatorului sa regleze setarile laserului pentru a obtine rezultate precize.
  5. Precizia este unul dintre avantajele cele mai importante ale gravurii laser. Acesta poate produce linii si detalii foarte fine, care nu pot fi obtinute prin alte metode de gravura.
  6. Diferite tipuri de materiale pot fi marcate sau taiate cu ajutorul laserului, cum ar fi metalul, lemnul, sticla, plasticul si chiar ceramica si piatra.
  7. Utilizarea unui sistem CNC (Computer Numerical Control) poate imbunatati precizia si eficienta in procesul de gravura laser, deoarece permite controlul automat al miscarilor laserului.
  8. Laser Cut este o metoda specifica de taiere a materialelor cu ajutorul laserului, care poate fi utilizat pentru a taia obiecte complexe din diverse materiale.
  9. Abraziunea este un proces prin care materialul este indepartat prin frecarea cu un agent abrasiv. Aceasta metoda poate fi utilizata pentru a grava anumite tipuri de materiale, cum ar fi metalul sau sticla.
  10. Texturarea este o metoda de a crea modele sau texturi in materiale prin utilizarea laserului. Aceasta poate fi utilizata pentru a crea efecte vizuale interesante sau pentru a marca informatii importante pe obiecte.

  La ce se poate folosi gravura laser ?

  1. Personalizarea produselor: Se poate utiliza pentru a marca logo-uri sau alte imagini pe obiecte precum telefoane mobile, ceasuri sau instrumente.
  2. Taierea materialelor: Gravura laser poate fi utilizată pentru a taia diferite tipuri de materiale cum ar fi metalul, lemnul, sticla, plasticul și chiar și ceramica și piatra.
  3. Gravarea de produse promotionale: Gravura laser poate fi utilizată pentru a marca informații despre produse sau pentru a crea design-uri personalizate pe articole promotionale cum ar fi pixuri sau țigarete electronice.
  4. Gravarea de bijuterii și inele: Gravura laser poate fi utilizată pentru a crea modele sau inscripții pe bijuterii precum inele, brățări și coliere.
  5. Gravarea de plăcuțe de identificare: Se poate utiliza pentru a grava informații precum nume sau numere de identificare pe plăcuțe sau etichete.
  6. Gravarea de hârtie și carduri: Se poate utiliza pentru a grava imagini sau mesaje pe hârtie sau carduri precum invitații sau felicitări.
  7. Gravarea de materiale industriale: Gravura laser poate fi utilizată pentru a marca informații precum numere de serie sau date de expirare pe materiale industriale precum piese de mașini sau utilaje.
  Ai nevoie de ajutor?