Imbracaminte personalizata pentru afacerea ta

Creaza o imagine de brand puternica cu ajutorul imbracamintei personalizate. Indiferent daca sunteti in cautarea unor tricouri sau polo-uri pentru echipa dvs. de firma, sau a unor jachete sau sepci personalizate pentru a va promova afacerea, noi suntem aici pentru a va oferi solutiile perfecte. Oferim servicii de imprimare si broderie de calitate, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite.

Preturile includ personalizarea si TVA.

Așadar, nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre cum putem colabora și a aduce ideile tale la viață!

Fiind produse personalizate, plata se va efectua conform facturii fiscale si se va plati in avans prin transfer bancar dupa validarea grafica

  • Imprimare personalizata: Oferim servicii de imprimare personalizata pentru o gama larga de imbracaminte, de la tricouri si polo-uri la jachete si echipament sportiv. Puteti alege orice model sau design doriti pentru a obtine imbracamintea perfecta pentru nevoile dvs.
  • Broderie personalizata: Daca doriti sa adaugati un touch de eleganta si sofisticare imbracamintei dvs., puteti opta pentru broderie personalizata. Oferim servicii de broderie de cea mai buna calitate, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite.
  • Imbracaminte de firma: Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru a va crea o identitate de brand puternica, imbracamintea de firma poate fi alegerea ideala. Oferim o varietate de optiuni de imbracaminte corporate, inclusiv tricouri, polo-uri, jachete si alte accesorii, toate personalizate cu sigla sau numele firmei dvs.
  • Imbracaminte publicitara: Imbracamintea poate fi un mijloc puternic de promovare a afacerii dvs. Puteti alege sa personalizati imbracaminte cu mesaje publicitare sau sigla dvs., pentru a atrage atentia potentialilor clienti si a construi o reputatie de brand puternica.
  • Tricouri personalizate: Tricourile sunt o alegere populara pentru imbracamintea personalizata, datorita versatilitatii lor. Puteti alege dintr-o gama larga de modele si culori pentru a obtine tricoul perfect pentru nevoile dvs.
  • Polo-uri personalizate: Polo-urile sunt o alegere eleganta si sofisticata pentru imbracamintea personalizata. Puteti opta pentru polo-uri de calitate, care sa fie personalizate cu sigla sau numele dvs.
  • Jacheta personalizata: Daca doriti sa va protejati de vreme sau sa va creati o imagine de brand puternica, o jacheta personalizata poate fi alegerea ideala. Puteti alege dintr-o gama larga de modele si culori pentru a obtine jacheta perfecta pentru nevoile dvs.
  • Echipament sportiv personalizat: Indiferent daca sunteti un club sportiv sau doriti sa creati o echipa de firma, echipamentul sportiv personalizat poate fi alegerea ideala. Puteti opta pentru tricouri, pantaloni sau chiar echipament

Livrare oriunde in tara

Agentia de Imagine, firma din Craiova specializata in personalizarea imbracamintei. Indiferent daca sunteti in cautarea unor tricouri personalizate pentru echipa dvs. de firma sau a unor polo-uri cu sigla dvs. pentru a va promova afacerea, noi suntem aici pentru a va oferi solutiile perfecte.

Ne mandrim cu calitatea produselor noastre si cu serviciile de inalta clasa pe care le oferim. Ne straduim sa satisfacem nevoile clientilor nostri, astfel incat sa depasim asteptarile lor. Si pentru ca ne dorim sa fim accesibili tuturor, livram in toata Romania.

Îmbrăcăminte personalizată

De ce e bine să personalizezi îmbrăcămintea de lucru cu logo-ul companiei tale?
Există mai multe motive pentru care personalizarea îmbrăcămintei de lucru poate fi o idee bună:

Promovarea brandului

Îmbrăcămintea de lucru personalizată poate ajuta la promovarea brandului companiei dvs.
atunci când angajații poartă hainele în timpul activităților de zi cu zi.
Acest lucru poate ajuta la creșterea vizibilității brandului și la construirea unui sentiment de mândrie în rândul angajaților.

Identitatea vizuală

Personalizarea îmbrăcămintei de lucru poate ajuta la crearea unei identități vizuale distincte pentru compania dvs.
Acest lucru poate face ca angajații să se simtă parte a unei echipe mai mari și poate îmbunătăți coeziunea în cadrul companiei.

Profesionalism

Îmbrăcămintea de lucru personalizată poate contribui la un aspect mai profesional al angajaților dvs. și poate îmbunătăți
încrederea clienților în compania dvs.

Confort

De asemenea, îmbrăcămintea de lucru personalizată poate fi mai confortabilă pentru angajați, deoarece poate fi realizată
din materiale de calitate superioară și poate fi tăiată pentru a se potrivi mai bine.

Promovarea sănătății și siguranței

În anumite domenii, cum ar fi construcții sau industria alimentară, îmbrăcămintea de lucru poate fi personalizată pentru a
promova sănătatea și siguranța angajaților.
De exemplu, se pot adăuga etichete de avertizare sau patch-uri reflectorizante pentru a ajuta la prevenirea accidentelor.
Ai nevoie de ajutor?