Promotionale

Agentia de Imagine ofera servicii de personalizare a obiectelor promotionale, cum ar fi brichete, pixuri metalice inscriptionate, agende si altele. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul sau mesajul dorit al companiei, ceea ce le face o alegere excelenta pentru a promova brandul sau a oferi ca cadou.

Agentia de Imagine poate oferi si produse precum cana ceramica personalizata cu logo-ul companiei tale, cana metalica personalizata cu logo-ul companiei tale, insgne prindere cu ac, brelocuri din lemn, plexiglass, ABS, toate personalizate cu logo-ul sau mesajul companiei tale.

Fiind produse personalizate, plata se va efectua conform facturii fiscale si se va plati in avans prin transfer bancar dupa validarea grafica

Portofoliu

Cateva din proiectele noastre

Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos

Dupa ce vei completa formularul unde vei insera si imaginea ta , o sa primesti un raspuns din partea noastra cu o oferta de pret.
Esti liber sa introduci cat mai multe detalii in sectiunea de descriere.


  Descriere

  Dacă doriți să faceți o impresie de durată asupra clienților și partenerilor dvs., nu există nimic mai bun decât personalizarea materialelor promotionale. Suntem încântați să vă oferim servicii de personalizare a materialelor promotionale, inclusiv pixuri, brichete și carti de vizită.

  Folosind produsele noastre personalizate, veți fi capabili să vă prezentați profesional și să vă dați seama de brandul dvs. Culorile noastre vii și design-ul unic vor face ca produsele noastre să iasă în evidență și să se evidențieze în competiție.

  Oferta noastră de personalizare a materialelor promotionale include o gamă largă de produse și opțiuni de personalizare, astfel încât să puteți alege cea mai bună soluție pentru brandul dvs. Suntem dedicați să vă oferim produse de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri, și să vă ajutăm să obțineți cele mai bune rezultate.

  Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de personalizare a materialelor promotionale, incluzând pixuri, brichete și carti de vizită

  Agentia de Imagine ofera servicii de personalizare a obiectelor promotionale, cum ar fi brichete, pixuri, agende si altele. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul sau mesajul dorit al companiei, ceea ce le face o alegere excelenta pentru a promova brandul sau a oferi ca cadou.

  In plus, Agentia de Imagine poate personaliza si carti de vizita, care sunt esentiale pentru orice afacere. Acestea pot fi imprimate cu informatii de contact, logo-ul companiei si orice alte detalii relevante.

  Agentia de Imagine poate oferi si servicii de design, ajutand clientii sa creeze un aspect profesional si memorabil pentru obiectele personalizate. De asemenea, exista o varietate de optiuni de materiale si culori disponibile pentru a se potrivi cu nevoile si bugetul fiecarui client.

  In concluzie, Agentia de Imagine ofera o varietate de servicii personalizate pentru obiecte promotionale si carti de vizita, care pot ajuta la promovarea brandului si la intretinerea relatiilor cu clientii existenti si potentiali.

  Ai nevoie de ajutor?