Blugi de muncă pentru bărbaţi W08 cu personalizare

260,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 260,00 lei 0%
6-15 249,60 lei 4%
16-50 239,20 lei 8%
51+ 234,00 lei 10%

Twill, 100 % bumbac, finisaj anti-murdărire CORDURA® 100 % Polyamid

SKU: W08

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Blugi de muncă pentru bărbaţi

Descriere Blugi de muncă pentru bărbaţi : finisaj anti-murdărire, talie elastică curbată, clin la îmbinarea pantalonilor cu 6 % elastan, 10 buzunare multifuncționale, buzunare genunchiere, ventilație spate genunchi, inel D din plastic, buclă pentru unelte, material CORDURA® cu durabilitate ridicată în culoarea 01 (doar la culoarea A9), elemente de contrast, pantalonii pot fi alungiți, certificare conform standardului EN 14404 + A1 (tip 2, nivel 1) în combinație cu genunchierele A99

Greutate 0,96 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , , , , , , , , , , , ,

Culoare

denim deschis, denim închis

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru: