Jachetă de lucru pentru bărbaţi W51 cu personalizare

215,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 215,00 lei 0%
6-15 206,40 lei 4%
16-50 197,80 lei 8%
51+ 193,50 lei 10%

Twill, 100 % bumbac

SKU: W51

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Jachetă de lucru pentru bărbaţi

Descriere Jachetă de lucru pentru bărbaţi : fermoar modelat pe toată lungimea cu clapă, falduri pe spate, 8 buzunare multifuncționale, buzunare cu clapă în partea de jos și buzunare cu fermoar și bordură, manșetele sunt din material raiat cu 3 % adaos de elastan, tivul din partea inferioară prezintă bandă elastică, inel D din plastic și cârlig pentru chei și CI, cusătură dublă pentru rezistență ridicată, elemente reflectorizante

Greutate 0,77 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , ,

Culoare

albastru marin, ebony gray

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE