Jachetă de protecţie împotriva vântului unisex 524 cu personalizare

126,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 126,00 lei 0%
6-15 120,96 lei 4%
16-50 118,00 lei 8lei
51+ 116,00 lei 10lei

Pânză, 100 % poliester, finisaj PA

SKU: 524

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Jachetă de protecţie împotriva vântului unisex

Descriere Jachetă de protecţie împotriva vântului unisex : material ușor, anti-vânt, fermoar spiralat pe toată lungimea, glugă ascunsă în interiorul gulerului, șnur elastic aplicat la glugă și la tivul inferior, buzunare cu bordură, săculeţ separat, cu fermoar, în care se depozitează jacheta

 

Greutate 0,19 kg
Dimensiuni 62,00 × 30,00 × 40,00 cm
Marime

, , , , ,

Culoare

albastru marin, albastru regal, galben neon, negru, portocaliu neon, roşu, verde sticlă

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE