Pantaloni pentru bărbaţi/copii 607 cu personalizare

110,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 110,00 lei 0%
6-15 105,60 lei 4%
16-50 101,20 lei 8%
51+ 99,00 lei 10%

French terry, interior nepieptănat, 65 % bumbac, 35 % poliester (compoziţia culorii 12 poate să fie diferită – 85 % bumbac şi 15 % vâscoză)

SKU: 607

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Pantaloni pentru bărbaţi/copii

Descriere Pantaloni pentru bărbaţi/copii : ideal pentru activități sportive și cele desfășurate în timpul liber, croială dreaptă, talie elastică, ajustabilă cu șnur, buzunare laterale, interior nepieptănat

Greutate 0,37 kg
Dimensiuni 51,00 × 34,00 × 38,00 cm
Marime

, , , , , , ,

Culoare

albastru marin, albastru regal, gri închis, negru

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE