Şapcă unisex 324 cu personalizare

30,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 30,00 lei 0%
6-15 28,80 lei 4%
16-50 27,60 lei 8%
51+ 27,00 lei 10%

Pânză, 100 % bumbac

SKU: 324

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Şapcă unisex

Descriere Şapcă unisex : cozoroc cusut, ușor curbat, bandă din frotir absorbantă a transpiraţiei, mărime ajustabilă prin închizătoare din plastic, puteți găsi culorile 38, 42 pe care nu le vom mai produce, pe produsul X24 în secțiunea LICHIDARE DE STOC

 

Greutate 0,06 kg
Dimensiuni 60,00 × 58,00 × 46,00 cm
Marime

Culoare

alb, albastru marin, albastru regal, gri ice, khaki, negru, roşu

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE