Căciulă unisex 3V5 cu personalizare

40,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 40,00 lei 0%
6-15 38,40 lei 4%
16-50 36,80 lei 8%
51+ 36,00 lei 10%

Twill, 50 % bumbac, 50 % polyester

SKU: 3V5

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Căciulă unisex

Descriere Căciulă unisex : model cu 6 paneluri, material în culoare fluorescentă, cu capacitate de uscare rapidă, bandă reflectorizantă pe cozoroc și la închidere, 2 paneluri frontale îmbinate, cozoroc cusut, ușor curbat, găuri de ventilație cusute, bandă absorbantă a transpirației, mărime ajustabilă prin sistem velcro

 

Greutate 0,07 kg
Dimensiuni 60,00 × 40,00 × 42,00 cm
Marime

Culoare

galben reflectorizat

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE