Tricou unisex 1V8 cu personalizare

110,00 lei

Se personalizează cu logo-ul companiei tale.
Logo-ul se încarcă la finalizarea comenzii. Prețul include TVA și costurile de personalizare.

Cantitate Preț Discount
1-5 110,00 lei 0%
6-15 105,60 lei 4%
16-50 101,20 lei 8%
51+ 99,00 lei 10%

Grid knit, 100 % poliester benzi reflectorizante cu structură segmentată

SKU: 1V8

Avem o gamă largă de imbracaminte disponibila pentru a fi personalizata cu logo-ul dumneavoastra si a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Oferim personalizare îmbrăcăminte pentru a face hainele dvs. unice și speciale. Indiferent dacă preferați tricouri, bluze, hanorace, pantaloni , avem opțiuni personalizate pentru toate acestea și multe altele. De asemenea, oferim personalizare echipament sportiv pentru echipa sau grupul dvs. Puteți încărca imaginea sau logo-ul dvs. personalizat și noi îl vom imprima cu atenție pe Tricou unisex

Descriere Tricou unisex : îmbrăcăminte de vizibilitate ridicată, material în culoare fluorescentă, cu capacitate de uscare rapidă, benzi reflectorizante cu structură segmentată, cusături laterale, tivul gulerului este confecționat din material raiat 1:1, la nivelul umerilor este aplicată o cusătură de întărire, model conform cu standardele EN ISO 20471 (clasa 3) și EN ISO 13688

 

Greutate 0,20 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Marime

, , , , ,

Culoare

galben reflectorizat, portocaliu reflectorizant

Cum comand?

Plata se face prin transfer bancar dupa ce LOGO-ul transmis de dumneavoastră este aprobat de catre echipa grafică Agenția de Imagine.

După validare , veți primi confirmarea și detaliile de plată pentru comanda dumneavoastră.

Livrare

Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 5-7 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție GLS România.

CUM LUCRĂM?

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma uniformele de lucru în piese unice și distinctive, reflectând identitatea și profesionalismul companiei dumneavoastră.
Procesul Nostru de Lucru:

PRODUSE SIMILARE